Мария май всячески се старае да измести публичното внимание от ситуацията с

...
Мария май всячески се старае да измести публичното внимание от ситуацията с
Коментари Харесай

Мария говори за Миро, сякаш нищо не се е случило

Мария май по всякакъв начин се старае да измести публичното внимание от обстановката с побоя и обвиняванията, които насочи към мъжа си Миро и на тяхно място да даде фокус на кариерата си.

Дали обаче, почитателите й ще желаят с такава лека ръка да загърбят историите в персоналния живот на фолкизпълнителката, при все, че там става дума за много преминати граници на взаимоотношенията, най-меко казано. И въпреки всичко, за Мария най-съществен в този момент се оказва настоящия й сингъл " Обичам да е лято ", който се появи преди броени дни.

В скорошно тв изявление чалга дивата призна, че от години работи с едни и същи хора, а екипът й е от потвърдени експерти, с които се схваща съвършено. " За мен е известно, че съм моногамна като човек ", заяви изпълнителката.

Въпреки преди малко направената премиера, Мария бърза към идващия си план, който към този момент е явен. До дни ще бъдат осъществени записите, следва и работата по видеоклипа, а премиерата и на този сингъл въобще няма да се бави, подсигурява тя. Планира да пусне плана още през месец юни.

За своя персонален свят пък, хитовата изпълнителка разкрива само: " На този стадий от живота ми мога да се нарека един благополучен човек, една щастлива жена ".

А във връзка с щерка си, която е младеж, Мария е откровена:  " Марая е на една друга вълна сега, в която си има собствен личен свят. Гледа си учебното заведение, не мога да се оплача, в този момент ще стане на 15 години. Запозната съм с проектите й за летен лагер, за отмора с нас, за най-хубавата й другарка и до там. Опитвам се да не я удушавам. Дала съм й едно персонално пространство ".

Фолкпевицата изрази решителност във връзка с мъжа си и даже сподели обществено: " Разчитам на моя брачен партньор, на моята сестра, на моята майка и дотук се изчерпват. Но Миро е единственият, на който мога напълно да се доверя. Сякаш във времето още повече се стиковаме ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР